Registrer deg eller

Glemt passord?

Kjøpsbetingelser

Personvern

Når du handler hos oss, må du registrere deg med navn og adresse. Vi er ansvarlig for alle personlige opplysninger du oppgir til oss, eller som vi får del i når du bestiller et produkt fra våre hjemmesider. Disse opplysningene vil kun bli benyttet til å få sendt varene til riktig mottaker og til statistiske formål, og vil ikke bli overdratt til en tredjemann i eventuell markedsføringsøyemed. I følge personregisterloven har du rett til å få innsyn i hva som er registrert om deg, og du kan kreve å få opplysningene slettet.

Når du betaler med kort håndteres betalingen av vår betalingspartner for å garantere rask og sikker betaling.

Vi benytter en betalingsløsning fra PayEx og du kan betale med Visa og Mastercard. PayEx garanterer for sikkerheten til dine data. PayEx lagrer dine personlige opplysninger i en database beskyttet med brannmurer. Tredjepart vil ikke få tilgang til dine personopplysninger eller kredittkortnummer.

H. Gams-Haugsøen lagrer aldri informasjon om ditt kort. Vår betalingspartner PayEx benytter Secure Socket Layer (SSL) ved overføring av personlig informasjon. SSL lager en sikker (kryptert) forbindelse mellom din maskin og PayEx. På denne måten kan informasjonen overføres trygt uten at uvedkommende kan lese den underveis.

Selve transaksjonen blir håndtert av Elavon, og dette gir deg en trygg og sikker handel.

Priser

Samtlige priser er angitt i norske kroner. Merverdiavgiften er inkludert i prisen. Frakten spanderer vi på alle bestillinger over kr. 1000,-. Det tas forbehold om at prisen som fremgår på våre sider kan være feilaktig grunnet trykkfeil.

Våre leveringsbetingelser

  • Du velger selv til hvilken adresse varen skal leveres. Kvittering og angrefristskjema blir sendt sammen med varen.
  • Vi sender varen som registrert pakke.
  • Normalt skal du motta varen 2-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen, dersom varen er på lager. Skulle det vise seg å ta lenger tid, vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Ved vesentlig forsinkelse har du mulighet til å gå bort fra bestillingen. Utsolgte varer kan ta 2-4 uker å skaffe.
  • Uavhentede sendinger blir belastet med kr. 250,-.
  • Bestillinger på under kr. 1000,- blir belastet med kr. 120,- i porto.
  • Dersom du bestiller ekspress over natt, må denne bestillingen gjøres innen kl. 14.00 for å bli ekspedert samme dag. Om bestillingen er mottatt etter kl. 14.00, blir den sendt påfølgende dag.
  • Additional costs will apply on shipments abroad.

Retur av varer

Har du fått varer som er feilbestilte eller som du ikke vil ha, kan du returnere dem til oss. Se angrefristskjema som følger med vareforsendelsen. Dette skjemaet skal alltid følge med varen når du sender varer i retur.

Du kan returnere varer du har kjøpt om det er noe feil med varen, om du har mottatt feil vare, mottatt varer du ikke har bestilt, eller dersom du angrer på kjøpet. Du har 14 dagers angrerett etter mottak av varen. Varen må da være ubrukt og i samme stand som da du mottok den, og i original emballasje. Om du skulle angre, må du dekke returporto selv.

Dersom du har mottatt varen i gave, er angrefristskjema og kvittering sendt til betaler av gaven. Med varen ligger det byttekort, slik at du kan bytte varen i våre forretninger, eller ved å ta kontakt på telefon eller e-post.

Varene sendes til:
H. Gams-Haugsøen AS
Postboks 37 Sentrum
5803 Bergen.

14 dagers angrefrist

Du skal føle deg helt trygg når du handler hos oss, og vi forholder oss til forbrukerkjøpsloven og angrerettloven. Angrerettloven innebærer at du som kunde kan angre kjøpsavtalen du har inngått over internett uten å oppgi noen grunn, innen 14 dager etter at varen og angrefristskjema er mottatt. Melding om bruk av angreretten må gis til oss innen fristen, og kan gis på hvilken som helst måte. Det er ikke angrerett på graverte varer, eller på egendesignete ringer.